Vores firma

Vores firma

Bæredygtig håndtering af gamle tekstiler og sko

PACKMEE er en del af TEXAID-gruppen. Som med PACKMEE er bæredygtighed solidt forankret i virksomhedens struktur hos TEXAID.

Hvem er TEXAID?

TEXAID blev grundlagt i 1978 som et velgørende privat partnerskab af schweiziske nødhjælpsorganisationer sammen med en iværksætter. TEXAID er den førende virksomhed inden for indsamling, sortering, genbrug og genbrug af kasserede tekstiler og sko.


Hvad gør TEXAID?

Hvert år indsamler, sorterer, markedsfører og genbruger TEXAID-koncernen med omkring 1.000 ansatte omkring 80.000 tons både nye og uholdbare tekstiler. Som en del af TEXAID-gruppen drager PACKMEE fordel af TEXAIDs høje ekspertiseniveau og mange års erfaring.

Med sine tjenester bidrager TEXAID til at bevare værdifulde ressourcer og genererer økonomiske ressourcer til velkendte velgørende organisationer gennem salg af tekstiler. På denne måde kombinerer TEXAID økonomisk aktivitet med socialt engagement og økologisk ansvarlighed.


Hvad er ideen bag PACKMEE?

Ideen bag PACKMEE er et bæredygtigt, gennemsigtigt og online-baseret indsamlings- og retursystem, der bruger eksisterende infrastruktur og giver mulighed for at tilføje brugt tøj og sko til genbrugskredsløbet på en enkel og gennemsigtig måde.

 


Du kan finde mere information om TEXAID Group på: www.texaid.ch eller www.texaid.de

Print din gratis pakkelabel nu!